26. MOTIVAREA RESURSELOR UMANE IN CADRUL SUPERMARKET-ULUI “X”

 CUPRINS


CAPITOLUL I
CONCEPTE TEORETICE PRIVIND MOTIVAREA RESURSELOR UMANE

1.1. Rolul factorului uman in cadrul firmei
1.2.Importanta motivarii resurselor umane pentru cresterea eficientei organizatiei
1.2.1.Conceptul de motivare
1.2.1.1.Definirea motivarii
1.2.1.2.Caracteristicile de baza ale motivarii
1.2.1.3.Rolurile motivarii resurselor umane
1.3.Formele motivarii

CAPITOLUL II
PREZENTAREA GENERALA A SUPERMARKET-ULUI “X”

1.1. Denumirea si tipul societatii
1.2. Istoric
1.3. Localizarea
1.4. Capital social
1.5. Misiunea firmei
1.6. Conducerea si personalul societatii
1.6.1. Personalul de conducere
1.6.2. Evolutia numarului de personal la supermarket-ul „X”
1.6.3. Structura personalului
1.7. Programe de instruire a angajatilor in cadrul supermarket-ului “X”
1.8. Gamele de produse comercializate de supermarket-ul „X”
1.9. Principalii furnizori
1.10. Clientii
1.11. Piata de retail si concurenta

CAPITOLUL III
ANALIZA MOTIVARII RESURSELOR UMANE SI PROPUNERI DE PERFECTIONARE A MOTIVARII IN CADRUL SUPERMARKET-ULUI “X”

3.1. Obiectivele analizei
3.2.Analiza motivarii resurselor umane pe baza de chestionar
3.3. Scalarea aprecierilor angajatilor
3.4. Metoda ordonarii rangurilor
3.5. Propuneri de perfectionare a motivarii resurselor umane in cadrul supermarket-ului “X” si efectele lor
3.5.1. Cresterea eficacitatii managerilor in realizarea motivarii
3.5.2. Cerintele privind motivarea resurselor umane
3.5.3. Tehnici motivationale

CAPITOLUL IV
CONCLUZII

BIBLIOGRAFIE

ANEXE



51 pag.